Produksjonsteknikk Røros
Stensaas Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og drives i dag av tredje generasjon Stensaas. Det som nå er en solid familiebedrift startet så smått med en reinhandel i ny og ne rundt 1890. Siden da og frem til i dag har vi utviklet oss til å bli et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri.
Keywords slakteri, pølsemaker, rakfisk, Stensaas Stensås, elg, reinsdyr, lokalmat, elgkjøtt, hjerte, filet, fisk, kortreist mat, fjellfisk, fjellørret, kjøtt, samisk, råvarer, hjort, hjortekjøtt, sápmi, indrefilet, trøndelag, kjøp, kjøttdeig, kjøttkaker, sør, skinn, multer, norge, norske, mørbrad, oppskrift, oppskrifter, priser, prisliste, rein, reinsdyrkjøtt, reinsdyrskinn, rype, villmark, skank, røye, selskap, salg, bær, slakt, bryllup, slakterier, spekepølse, bryllupsmiddag, reinsdyrhorn, tørket, varmrøkt, viltkjøtt, Rørosmat, sopp, ytrefilet, bursdag, middag, kvalitet, kvalitetsråvare, tradisjon, Stensåsen, Brekken, Feragen, familiebedrift, horn, sik, tunge, tungerull, tørket kjøtt, Stensaas, Stensås, kortreist, mat fjellfisk.
Loading map...