Lian Restaurant As

Selskapslokaler Lian

1 Vurdering,
Adresse
Lianv. 36 Map
Place
7025  Route Lian
Landline
72 56 51 10
Fax
72 56 51 11
e-post
kontakt@lianrestaurant.no
Website

Informasjon

“Kortreist mat i godt selskap” Hver dag kjøper vi kortreiste råvarer fra Trøndelag, nordlige deler av Hedmark, Oppland og Møre. Maten tilbredes i godt selskap med krydder og teknikker fra det internasjonale kjøkken eller de gamle mattradisjonene fra det området vi definerer som kortreist. Alle vi som jobber ved Lian Restaurant jobber hardt hver eneste dag for at du som gjest skal få “en varig sansopplevelse”. Vårt mål er at restaurantens gjester skal huske, ønske å gjenta og snakke om opplevelsen de har hatt her hos oss. Velkommen til “en varig sanseopplevelse” på Lian Restaurant!

Lian Restaurant As can be found at Lianv. 36 . De tilbyr: Selskapslokaler, Restaurants, Kurs . I Lian er det 31 andre Selskapslokaler. En oversikt finner du her.

vurderinger

1 Vurdering, i gjennomsnitt 5 Stars
  • Liv
    skrev på

    (5) Bryllup på Lian Restaurant As

    Vi giftet oss i august på Lian Restaurant. Faktastisk beliggenhet med adkomst med egen veterantrikk trikk, en opplevelse både gjestene og vi selv sette høyt, men det var bare begynnelsen. Lokalene var store og gode med utsikt over Trondheim, terrassen ble godt brukt og gjestene kosa seg. Maten! Maten! Maten! Den var bare helt fantastisk, perfekt tilbredt og nydelige smaker, jeg hører mange sier maten er veldig bra. Servitørene var usynlig tilstede og all kommunikasjon meget bra:)

Din anmeldelse for Lian Restaurant As

Give stars

Åpningstider

Logo

Branchen

Selskapslokaler, Restaurants, Kurs
72565110 72-56-51-10 +4772565110

Map Lianv. 36

Loading map...